Vaarbewijs 1 & 2

Vaarbewijs 1 & 2

Spoedcursus vaarbewijs 1 & 2 in 2 dagen. De goedkoopste opleiding met de hoogste slaagkans!

€ 198,00

Combinatie 1 & 2

Als u in heel Nederland wilt kunnen varen en u hebt nog geen vaarbewijs, kunt u VB 1 en VB 2 combineren. Dat geldt zowel voor de opleiding als voor voor het examen. Het is iets meer werk maar u bent ook in een keer klaar. De gecombineerde opleiding en ook het gecombineerde examen is tevens goedkoper.
Het Klein Vaarbewijs 2 is gecombineerd met het internationale vaarbewijs (ICC) inland and coastal waters.

Het Vaarbewijs 2 is vereist wanneer je met een vaarbewijsplichtig schip vaart op IJsselmeer, Markermeer, IJmeer, Waddenzee, Eems/Dollard, Oosterschelde of Westerschelde.

Opleidingen

Het Vaarbewijs 2 is de combinatie van Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2.
De cursus Vaarbewijs 2 is dus ook de optelsom van de cursussen Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs 2.
Je doet dus een opleiding Vaarbewijs 1 en tevens een opleiding Vaarbewijs 2.
De cursus wordt in 2 dagen of 4 avonden gehouden.

Mogelijkheden

Methode 1: Je volgt gelijktijdig de cursussen Vaarbewijs 1 en Vaarbewijs Aanvullend. Dit is pittig maar heeft het voordeel dat je in korte tijd klaar bent voor het complete examen Vaarbewijs 2. Velen doen het op deze manier. Het werkt ook kostenbesparend op de examenkosten.

Methode 2: Je volgt eerst de opleiding Vaarbewijs 1 en doet examen voor het Vaarbewijs 1. Vervolgens doe je de opleiding Vaarbewijs Aanvullend en doe je examen voor het Vaarbewijs Aanvullend. Dit is een langduriger traject. Maar het werkt wat rustiger. De totale kosten vallen iets hoger uit.

Door het onderstaande formulier compleet in te vullen kunt u zich aanmelden of informatie opvragen voor een watersport cursus. Dit is allemaal geheel vrijblijvend. Wanneer wij u formulier hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,


Tilstra Opleidingen B.V.
058-8200025

  • Informatie
  • Kies datum